Добредојдовте на CBRE Македонија

ЦБС Интернационал Makeдонија е дел од CBRE групацијата најголемата компанија за услуги поврзани со комерцијални недвижности и инвестиции, според остварените приходи во 2016. На нашите клиенти им нудиме интуитивен, пазарно-водечки совет за максимизирање на вредноста на нивниот недвижен имот.

Дознајте повеќе

CBRE Препорачан Имот

Деловен простор Скопје

ID

1301

Локација

Центар

Големина

248 м2

Опис

Фреквентна деловна зона во центарот на Скопје. Флексибилен простор со можност за океански систем, канцелариска поделба или комбинација од двете. Штедливо греење и ладење на сопствен систем на геотермални пумпи. Нова модерна стаклена фасада. Вертикална комуникација со скалишен простор и два модерни лифта. 24 часовна рецепција, видеонадзор, подземна гаража. Одлична поврзаност со јавен превоз.

Деловен простор Скопје

ID

1302

Локација

Центар

Големина

248 м2

Опис

Фреквентна деловна зона во центарот на Скопје. Флексибилен простор со можност за океански систем, канцелариска поделба или комбинација од двете. Штедливо греење и ладење на сопствен плафонски фен коилер систем на струја. Спуштен плафон, ЛЕД осветлување, ламинатен под, чајна кујна и сервер соба. Нова модерна стаклена фасада со топлински непропустлив коефициент. Вертикална комуникација со скалишен простор и два персонализирани модерни лифта. 24 часовна рецепција, видеонадзор, подземна гаража и одлична поврзаност со јавен превоз.

Деловен простор Скопје

ID

1303

Локација

Центар

Големина

125-1.000 м2

Опис

Деловна зона на 5 минути од плоштад Македонија. Одличен простор за канцелариска работа. Штедливо греење и ладење на сопствен плафонски фен коилер систем на струја. Простор по принцип канцеларија-по-мерка со 1-3 месеци рок за испорака по претходно договорено решение. Нова модерна фасада со стакло со термонепропустлив коефициент. Вертикална комуникација со скалишен простор и два модерни лифта. 24 часовен видео надзор и аларм, подземна гаража и одлична поврзаност со јавен превоз.

Деловен простор Скопје

ID

1304

Локација

Центар

Големина

250-750 м2

Опис

Фреквентна деловна зона на 5 минути возење од центарот на Скопје. Флексибилен простор со можност за океански систем, канцелариска поделба или комбинација од двете. Штедливо греење, ладење и вентилација на сопствен четири цевен (HVAC) систем на струја. Спуштен плафон, ЛЕД осветлување, подигнат под, дизел агрегат, чајна кујна, сервер соба, остава. Нова модерна фасада со тераси. Вертикална комуникација со скалишен простор и три модерни лифта. 24 часовна рецепција, лоби, видеонадзор, контрола на пристап, подземна гаража и одлична поврзаност со јавен превоз. Опкружено со угостителски и услужни содржини во близина.

Деловен простор Скопје

ID

1305

Локација

Центар

Големина

450 м2

Опис

Деловна зона во срцето на Скопје во близина на плоштад Македонија. Опкружен со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за океански, канцелариски, или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење, спуштен плафон, дизел агрегат, чајна кујна, одделни тоалети. Нова демит фасада со висок термоизолационен коефициент. Вертикална комуникација со скалишен простор и два модерни лифта. 24 часовен видео надзор и аларм, обезбедување, рецепција и одлична поврзаност со јавен превоз.

Деловен простор Скопје

ID

1306

Локација

Центар

Големина

300 м2

Опис

Деловна зона во центар на Скопје во близина на плоштад Македонија. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за океански, канцелариски, или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење, дизел агрегат, чајна кујна, одделни тоалети. Вертикална комуникација со скалишен простор. 24 часовен видео надзор и аларм, обезбедување, рецепција и одлична поврзаност со јавен превоз.

Деловен простор Скопје

ID

1307

Локација

Центар

Големина

145 м2

Опис

Деловна зона во општина Карпош на 5 минути возење од центар. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за океански или канцелариски тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем. Модерна фасада, спуштен плафон, поплочен под, 24чассовен видео надзор и аларм и подземна гаража. Вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Деловен простор Скопје

ID

1308

Локација

Центар

Големина

150 м2

Опис

Деловна зона во општина Карпош на 5 минути возење од центар. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за океански или канцелариски тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем. Модерна фасада, спуштен плафон, поплочен под, 24чассовен видео надзор и аларм и подземна гаража. Вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Деловен простор Скопје

ID

1309

Локација

Центар

Големина

600 м2

Опис

Деловна зона во центар на Скопје на 3 минути возење од плоштад Македонија. Прилагодлив простор за океански, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем и модерна термоизолациска фасада. Спуштен плафон, ламинатен под, чајна кујна, одделни тоалети, дизел генератор. 24 часовен видео надзор и аларм, рецепција и лоби. Вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Деловен простор Скопје

ID

1310

Локација

Центар

Големина

343-686 м2

Опис

Деловна зграда во центар на Скопје во близина на плоштад Македонија. Функционален простор за канцелариски тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем, модерна термоизолациска фасада, нови енергетско ефикасни прозори. Спуштен плафон, ламинатен под, чајна кујна, одделни тоалети, 24 часовен видео надзор и аларм. Засебен влез, вертикална комуникација со скалишен простор.

Деловен простор Скопје

ID

1311

Локација

Центар

Големина

740 м2

Опис

Деловна зграда во општина Карпош на само 5 минути возење од центар на Скопје. Функционален простор за океански, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен четири цевен (HVAC) систем. Модерна термоизолациска фасада, енергетско ефикасни прозори. Спуштен плафон, ламинатен под, чајна кујна, одделни тоалети, 24 часовен видео надзор и аларм, контрола на пристап, рецепција и обезбедување. Засебен влез, вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Деловен центар

ID

1316

Локација

Центар

Големина

190 м2

Опис

Деловна зона во центарот на Скопје. 190м2 канцелариски простор со дополнителни 65м2 простор за проширување. Комбиниран концепт на океански и канцелариски можности. Греење и ладење на сопствен економичен фен-коилер систем. Стаклени прегради, подигнат под, канцелариски теписон, комплетна компјутерска и електрична мрежа, сервер соба, чајна кујна, м/ж тоалет, место за рецепција. Вертикална комуникација со лифт и скалишно јадро. Подземен паркинг и одлични врски со јавен превоз.

Деловен простор Скопје

ID

1313

Локација

Центар

Големина

200-2.000 м2

Опис

Деловна зграда во Центар на 5 минути возење од плоштад Македонија. Функционален простор за океански, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем. Модерна термоизолациска фасада, енергетско ефикасни прозори. Подигнат под, ЛЕД осветлување, дизел генератор, чајна кујна, одделни тоалети, 24 часовен видео надзор и аларм, контрола на пристап, рецепција и обезбедување. Засебен влез, вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта. Фитнес сала, спа центар, детско игралиште.

Деловен простор Скопје

ID

1314

Локација

Центар

Големина

300-800 м2

Опис

Деловна зграда во центар на 5 минути од плоштад Македонија. Функционален простор за океански, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен четири цевен (HVAC) систем. Модерна фасада, енергетско ефикасни прозори. Подигнат под, ЛЕД осветлување, дизел генератор, чајна кујна, одделни тоалети, 24 часовен видео надзор и аларм, контрола на пристап, рецепција и обезбедување. Засебен влез, вертикална комуникација со скалишен простор и лифтови.

Деловен простор Скопје

ID

1315

Локација

Центар

Големина

152/232/384 м2

Опис

Деловен простор во центар на 5 минути од плоштад Македонија. Функционален простор за канцелариски тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен плафонски фенкоилер систем. Спуштен плафон, ламинатен под, ЛЕД осветлување, високоефикасни прозори и демит фасада, чајна кујна, одделни тоалети, чајна кујна, сервер соба. Просторот е поделен на две секции од 152м2 и 232м2 кои може да функционираат засебно или како целина. 24 часовен видео надзор и аларм, контрола на пристап, место за рецепција и обезбедување. Засебен влез и вертикална комуникација со скалишен простор.

  ID

  Локација

  Големина

  Опис

  Деловно/станбен објект

  ID

  1317

  Локација

  Центар

  Големина

  360 м2

  Опис

  Деловен простор во близина на центарот на Скопје. Комбинација од океански и канцелариски концепт со флексибилни можности за уредување. Греење и ладење на сопствен економичен фен-коилер систем. Стаклени прегради, подигнат под, сервер соба, чајна кујна, м/ж тоалет, место за рецепција. Вертикална комуникација со лифт и скалишно јадро. Подземен паркинг, голем паркинг плац и одлични врски со јавен превоз.

  Деловно/станбен објект

  ID

  1318

  Локација

  Центар

  Големина

  280 м2

  Опис

  Деловен простор во деловниот круг на Скопје на прометна локација. Флексибилни океански и канцелариски услови за работа. Греење и ладење на инвертер сплит систем и можност за централно парно греење. Посебен сопствен влез со лоби и место за рецепција, чајна кујна, м/ж тоалети, доста паркинг простор во близина.

  Деловен центар

  ID

  1319

  Локација

  Карпош

  Големина

  170 м2

  Опис

  Деловен простор во близина на центарот на Скопје. Канцелариски простор со флексибилност за океански или канцелариски тип на работа, м/ж тоалет, чајна кујна,

  Деловно/станбен објект

  ID

  1320

  Локација

  Центар

  Големина

  150 м2

  Опис

  Деловен канцелариски простор во деловниот центар на Скопје на прометна а тивка локација. Океански простор, една канцеларија, рецепција, чајна кујна, тоалет, сервер кутија. Греење и ладење на инвертер сплит систем и електрични панели. Сопствен паркинг за неколку возила со доста слободен паркинг простор во близина.

  Деловен центар

  ID

  1321

  Локација

  Центар

  Големина

  345 м2

  Опис

  Лоциран во центарот на Скопје на прометна деловна локација. Комбинација од океански и канцелариски простор со можност за преградување. Место за рецепција, чајна кујна, м/ж тоалет, комплетна Lan и електрична мрежа. Греење и ладење со инвертер сплит систем со можност за градско парно. Паркинг простор во непосредна близина.

  Вести

  Вести

  Најди извештај

  Најди извештај

  Продадете / Изнајмете го Вашиот имот

  Kонтактирајте го нашиот тим

  Брошура

  Брошура

  Контакт и Локација

  ЦБС Интернационал дооел Скопје
  дел од CBRE Мрежата
  Никола Вапцаров 2/4 | Македонија | 1000 | Скопје
  + 389 23 222 785
  + 389 23 222 786