За ЦБС Интернационал

За ЦБС Интернационал

ЦБС Интернационал Македонија е дел од CBRE групацијата, најголемата компанија за комерцијални недвижности (според остварени приходи во 2015). Мрежата на CBRE се состои од повеќе од 370 канцеларии во преку 60 земји низ светот и вработува експерти од секоја можна област која е поврзана со недвижности, од посредување и процена до управување со средства и инвестиции.

ЦБС Интернационал преку канцелариите во Македонија, Србија и Црна Гора ги нуди следните услуги:

 • Посредување за канцелариски простор
 • Посредување за малопродажен простор
 • Посредување за индустриски објекти и земјиште
 • Посредување за земјиштa
 • Процена и Советување за Развој
 • Анализа на пазарот
 • Проектен менаџмент
 • Управување со објекти
 • Маркетинг
CBS International | Part of the CBRE Affiliate Network
 • Најголемата компанија која нуди услуги во секторот на комерцијални недвижности во Србија во однос на приходите од 2010 година
 • ISO 9001:2008 сертификат од SGS, глобалниот лидер во сертифицирање и контрола на квалитетот
 • Сертифицирани проценители во согласност со Македонските законски норми, како и RICS сертифицирани проценители на клучни глобални и домашни банки во Србија и Црна Гора

Најди извештај

Најди извештај

Продадете / Изнајмете го Вашиот имот

Kонтактирајте го нашиот тим

Брошура

Брошура

Контакт и Локација

ЦБС Интернационал дооел Скопје
дел од CBRE Мрежата
Никола Вапцаров 2/4 | Македонија | 1000 | Скопје
+ 389 23 222 785
+ 389 23 222 786